Nieuws

Nieuwe uitgave bewonersmagazine Compas

Onze nieuwe Compas is uit! Het magazine ligt deze week bij al onze bewoners op de deurmat. Deze keer staat er een interview in met onze collega Mart waarin hij vertelt over zijn rol als vastgoedcoördinator en de kennismaking met Ramona en Christian van ons nieuwe team Leefbaarheid. Ook staat de prijswinnares erin van de vorige puzzel, een interview met Fien die hartstikke fijn woont in het jongeren appartement in Stiphout, Hennie en Jeanne die boffen met hun fijne plekje en we zijn op de koffie geweest bij Jan en Henriëtte die zich al na een paar dagen helemaal thuis voelen in hun nieuwe woning aan de Kardinaal van Enckevoirtstraat. Zaïd is jongerenwerker in Brandevoort en hij vertelt hoe het is met het voorzieningenniveau voor jeugd en jongeren. En nog veel meer verhalen.

We hebben van steeds meer bewoners de e-mailadressen. Heb je die van jou nog niet doorgegeven? Doe dat even via info@compaen-wonen.nl

De Compassen en nieuwsbrieven zijn ook via de website te lezen (kijk bij Actueel). Ook kun je je daar inschrijven voor de nieuwsbrief.

Veel leesplezier in de nieuwe wintereditie van de Compas!

arrow