Nieuws

2e duurzaamheidsprijs gewonnen!!

Volgens onderzoeksbureau Republiq is Compaen de op één na duurzaamste corporatie van Nederland! Vorige week hebben wij deze prijs in ontvangst mogen nemen. De corporatie die de meeste energiebesparing in een jaar heeft weten te realiseren wint de prijs. Het energieverbruik is niet gebaseerd op labels, maar op werkelijk verbruik op basis van gegevens van de netbeheerders. Het gaat dus om de echte energiebesparing en niet om theoretische besparingen. Republiq vergelijkt alle corporaties van Nederland.

We zijn natuurlijk hartstikke trots op deze 2e plek. Vooral in deze tijden van hoge energieprijzen en toenemende en terechte zorgen over het klimaat is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat onze woningen minder energie nodig hebben. De winnaar is overigens ook een goede bekende: Woningbelang Valkenswaard. Goed bezig in deze regio!

Meer weten? Kijk op https://www.republiq.nl/duurzaamheidsprijs. Of op Top 50 Duurzaamheidsprijs 2022. Op de site van Republiq wordt binnenkort ook het overzicht van de besparingen van de top 50 corporaties gepubliceerd. De Trofee is inmiddels aan de prijzenkast van Compaen toegevoegd :-).

arrow