Nieuws

Wij gaan graag met jou in gesprek: bel ons, maak een afspraak of loop binnen

Heb je een vraag aan Compaen? Of wil je graag met ons in gesprek? Onze medewerkers nemen graag de tijd voor jou.

Bel ons

Onze collega’s zitten klaar om jouw telefoontje te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tor 16.30 uur. Op vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur.

Spoedeisende reparatiemeldingen of calamiteiten kun je 24 uur per dag telefonisch bij ons melden via 0492- 579090, je wordt buiten kantoortijden doorverbonden met de meldkamer.

Maak een afspraak

Wil je in gesprek met een medewerker van Compaen of heb je een specifieke vraag? Dan kun je altijd een afspraak inplannen op een moment dat het jou en onze collega goed uitkomt. Als je het fijn vindt komen we bij jou op bezoek, maar we willen je natuurlijk ook altijd op ons kantoor ontvangen of in één van de wijkhuizen bij jou in de buurt.

Loop binnen

Op dinsdagmiddag en donderdagochtend is ons kantoor geopend en kun je binnenlopen zonder afspraak. Onze collega’s ontvangen je dan graag met een kopje koffie en hebben de tijd om met jou in gesprek te gaan.

Inloop:

  • dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur
  • donderdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur.

Mailen

Mailen kan natuurlijk ook. Stuur je mail naar info@compaen-wonen.nl. Je krijgt binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging en we laten je weten welke collega je mail in behandeling neemt.

Voor spoedeisende meldingen vragen we je niet te mailen en altijd te bellen.

arrow