Verhalen

Een mooi compliment van een tevreden klant!

Onlangs ontvingen wij dit fijne bericht gericht aan de medewerkers van Compaen.

“Aan mijn dochter is onlangs een mooie (huur)woning in Mierlo aangeboden. Mijn dochter en haar zoon zijn hier erg gelukkig mee; dat is u intussen al bekend!

Het moge ouderwets zijn, maar ik wil mede namens mijn vrouw COMPAEN en u en uw collega’s heel erg bedanken voor uw werk en inzet. Mijn dochter heeft met u vaker (persoonlijk) contact gehad. Zij was overtuigd van uw inzet en van de inzet van uw collega’s, wat vertrouwen gaf, en dat is bevestigd. Ik heb één keer als vader en opa met u contact gehad. Dat was medio oktober 2020. U hebt toen óók mij laten merken en voelen dat u het goede voor hebt met uw “klanten”, en het resultaat van ons gesprek en uw opvolgende actie(s) was tóen van dien aard dat nú deze woning in Mierlo het nieuwe “thuis” en de toekomst van mijn dochter en haar zoon wordt.

Voor mijn dochter en haar zoon én voor mijn vrouw en mij als (groot)ouders ziet de wereld er nu héél anders uit dan pakweg een halfjaar geleden. Graag willen wij u en uw collega’s van COMPAEN nogmaals hartelijk bedanken”.

Wat een leuk en aardig compliment! Dankjewel!

arrow