Veelgestelde vragen

Oppluspakket

Met het Oppluspakket kun je een aantal voorzieningen aanvragen die helpen om langer zelfstandig te wonen. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde toiletpot, een wandbeugel, een douchezitje met rugleuning of een tweede trapleuning. Het pakket is speciaal voor onze huurders van 55 jaar of ouder.

De aanpassingen uit het oppluspakket zijn gratis tot een maximumbedrag van € 1.600,-. Natuurlijk kun je voor een hoger bedrag aan werkzaamheden uit laten voeren. De meerkosten zijn dan voor jouw rekening. Vraag je minder aan, dan kan het resterende bedrag later gebruikt worden voor een nieuwe aanvraag. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en keuzes.

Als het Oppluspakket niet genoeg is, kun je terecht bij je gemeente. Vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kan je gemeente je helpen met meer aanpassingen aan je woning.

Wil je het Oppluspakket aanvragen? Laat het ons weten via info@compaen-wonen.nl of bel ons even. Wij sturen je dan het aanvraagformulier. We doen ons best om je aanvraag zo spoedig mogelijk te behandelen. Kan het niet zo lang wachten? Bel dan met ons Klantencontactcentrum op 0492-579090.

arrow