Nieuws

hero-bg

Nieuws

hero-bg
overlay

Installaties en zonnepanelen

Wij informeren u graag over de diverse apparaten en/of installaties in uw huurwoning. Heeft u vragen? Stel ze gerust via info@compaen-wonen.nl of bel ons op telefoonnummer 0492 57 90 90. Wij helpen u graag.

Cv-ketel

Een storing aan uw cv-ketel? Dat komt altijd ongelegen. Sommige zaken aan uw cv-installatie kunt u eenvoudig zelf doen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het bijvullen van de ketel en het ontluchten van de verwarming.

Als u borrelende geluiden hoort uit (één van) uw radiatoren, is het tijd de verwarming te ontluchten. Deze borrelende geluiden worden meestal veroorzaakt door luchtbellen in uw verwarming. De oplossing hiervoor is de verwarming ontluchten. Wij adviseren u om tegelijkertijd ook uw cv-ketel bij te vullen, mocht dat nodig zijn. De cv-ketel bijvullen is nodig wanneer de waterdruk te laag is. Dit kunt u zien op de meter op de cv-ketel. Als de meter in het rode gedeelte staat, is de waterdruk te laag. Bij een ketel met een digitaal display verschijnt op het scherm een melding dat de waterdruk te laag is.

Bekijk hier hoe u de cv-ketel kunt bijvullen en kunt ontluchten.

Perilex-aansluiting voor elektrisch koken

Klik hier voor meer informatie.

Spaarpomp

Klik hier voor meer informatie.

Afzuigkap

Klik hier voor meer informatie.

Driestandenschakelaar

Klik hier voor meer informatie.

WTW

Zonnepanelen

Heeft u een vogelnestje onder een zonnecollector? Tijdens het broedseizoen mogen nestjes sowieso niet verwijderd worden. Het broedseizoen loopt van 15 maart tot 15 juli. Buiten het broedseizoen mogen in principe de nestjes wel verwijderd worden mits ze niet meer actief zijn en huismusnesten mogen nooit verwijderd worden mits een ecoloog heeft vastgesteld dat het een verlaten huismusnest betreft.

 

 

arrow