Nieuws

Tochttoer Huis

Tocht, trek en koude luchtstroom in aantocht, dat wil toch(t) niemand?!

Brrr…. het wordt buiten weer wat frisser. Maar niet bij jou in huis! Met een paar simpele ingrepen komen we je woning graag tochtvrij maken. Gratis. Zo gepiept. Misschien hoeft er alleen iets aan de kant te worden gezet, maar verder geen rommel en gedoe. En je merkt het meteen, want een tochtvrij huis voelt een stuk prettiger! Wat je óók merkt, is dat je minder energie verbruikt. Want door kieren en gaten te dichten en tochtstrips te plaatsen, houden we koude lucht buiten. En de lucht die je verwarmd hebt, blijft waar die hoort: binnen.

Samen met Vd Meijs en Fiks gaan we een project kierdichting in onze woningen doen. De start van deze pilot is in Mierlo in de Zonnedauw bij de boven- en benedenwoningen en zal daarna verder worden uitgevoerd in andere straten in Mierlo. Vandaaruit gaan we naar Brouwhuis. In de 1e fase zijn er zo’n 304 woningen geselecteerd.

Bij het project zal er een Tochttoer-café komen te staan waarin de bewoners worden uitgenodigd voor meer informatie wat er gaat gebeuren in hun woning en om verdere afspraken te maken.

Doe je mee? Kom snel naar het Tochttoer Huis, dan spreken we af wanneer we bij je aan de slag gaan. Kun je meteen zien hoe we jouw woning tochtvrij gaan maken.

 

 

arrow