Nieuws

Samen in gesprek over Brouwhuis, je bent van harte welkom!

Op dinsdag 28 mei a.s. organiseren wij voor onze huurders een wijkbijeenkomst in Brouwhuis. We willen graag goed met jou in gesprek blijven over wat er leeft en speelt in jouw buurt. Daarom organiseren we twee keer per jaar een koffiegesprek en deze keer weer in Brouwhuis.

Doel van het koffiegesprek
De bedoeling van zo’n gesprek is dat wij onze bewoners informeren over onze plannen voor verbetering en vernieuwing van de wijk. En we horen graag wat jij wilt bespreken. Misschien heb je specifieke vragen die je graag behandeld ziet worden of heb je een idee voor een initiatief. Want jouw ideeën en wensen zijn de basis voor het verbeteren van de leefomgeving en woonplezier.

Je kunt je aanmelden!
Alle bewoners van onze huurwoningen in Brouwhuis zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst op dinsdag 28 mei a.s. van 19.00 tot 21.00 uur in Gemeenschapshuis De Loop, Peeleik 7 in Helmond (Brouwhuis). Wil je je wel even aanmelden? Dat kan via info@compaen-wonen.nl maar je mag gerust ook even bellen.

We hopen op mooie gesprekken waarin onze bewoners met elkaar en Compaen meedenken en meepraten over het wonen in de wijk!

arrow