Nieuws

Samen in gesprek over Brandevoort, je bent van harte welkom!

Op woensdag 22 maart a.s. organiseren wij voor onze huurders een wijkbijeenkomst in Brandevoort. We willen graag goed met jou in gesprek blijven over wat er leeft en speelt in jouw buurt. Daarom organiseren we twee keer per jaar een koffiegesprek en deze keer weer in Brandevoort.

Doel van het koffiegesprek
De bedoeling van zo’n gesprek is dat wij onze bewoners informeren over onze plannen voor verbetering en vernieuwing van de wijk. En we horen graag wat jij wilt bespreken. Misschien heb je specifieke vragen die je graag behandeld ziet worden of heb je een idee voor een initiatief in Brandevoort. Want jouw ideeën en wensen zijn de basis voor het verbeteren van de leefomgeving en woonplezier.

Je kunt je nog aanmelden!
Alle bewoners van onze huurwoningen in Brandevoort zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst op woensdag 22 maart a.s. van 18.00 tot 20.00 uur in Wijkhuis ’t BrandPunt, Biezenlaan 29 in Helmond (Brandevoort). Wil je je wel even aanmelden? Dat kan via info@compaen-wonen.nl maar je mag gerust ook even bellen.

We hopen op mooie gesprekken waarin onze bewoners met elkaar en Compaen meedenken en meepraten over het wonen in Brandevoort! Vanwege het tijdstip liggen er broodjes klaar bij binnenkomst.

 

arrow