Reparatie meldenTijdens kantooruren kun je ons bellen op 0492-579090. Buiten kantooruren wordt je automatisch doorverbonden met de meldkamer. Een reparatie kun je ook bij ons melden via info@compaen-wonen.nl

De meldkamer is er voor spoedmeldingen. Het gaat dan om klachten buiten kantooruren die niet kunnen wachten tot wij het zelf kunnen regelen. Compaen is daarmee 24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar voor meldingen waar spoed bij is. Als de klacht kan wachten dan kun je bellen met ons eigen Klantencontactcentrum van maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.30 en van 13.30-16.30, op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Iedereen werkt volgens de landelijke richtlijnen voor de bouw die aansluiten op de richtlijnen van het RIVM. Hierbij houden we rekening met uw veiligheid, die van onszelf en van onze onderhoudspartners. Dat betekent dat wij ons houden aan de volgende regels: indien gewenst houden wij zoveel mogelijk de veilige afstand van 1,5 meter en dragen een mondkapje.

Onderhoud voor Compaen of voor jou?

Hier zie je welk onderhoud voor ons en voor jou is.

Geen warm water of verwarming?

Een storing aan de cv-installatie kun je rechtstreeks melden bij Feenstra, telefoonnummer 040 252 26 25.

Uitzondering: Woon je in één van de appartementen aan de Franciscanessenhof in Mierlo? Bel dan met Compaen via 0492-579090.

Is jouw riool verstopt?

Bel dan Compaen! De laatste tijd horen we steeds vaker dat mensen worden opgelicht door malafide rioolontstoppers. Bij een verstopping wordt op internet gezocht naar de firma Adriaans, die we hier in de buurt kennen als een betrouwbare partner op dit gebied. Wie echter op internet zoekt, heeft grote kans om NIET bij deze firma Adriaans uit te komen, maar bij een ander bedrijf. Aan de telefoon doen ze wat onduidelijk, maar ze zeggen ook dat ze voor de firma Adriaans werken en ze komen je graag helpen. In de praktijk volgt daarna een rekening die kan oplopen tot vijfhonderd euro. Daarom nogmaals de oproep: heb je een verstopping in jouw riool: Bel Compaen 0492-579090!

Een vraag over zonnepanelen?

Neem dan contact op met RE-source op telefoonnummer 040-2300640.

Heb je je buitengesloten? Of ben je je sleutels kwijt?

Bel dan Compaen! De laatste tijd horen we steeds vaker dat mensen worden opgelicht door malafide slotenmakers. Bij een buitensluiting wordt op internet gezocht naar een slotenmaker. In de praktijk volgt daarna een rekening die kan oplopen tot vijfhonderd euro. Daarom nogmaals de oproep: heb je een buitensluiting of ben je je sleutels kwijt? Bel Compaen 0492-579090!

 

arrow