Projecten

hero-bg

Projecten

hero-bg
overlay

Renovatie Zeeltstraat en Ruisvoornstraat in Mierlo-Hout

De woningen in het project Zeeltstraat / Ruisvoornstraat in Mierlo-Hout worden momenteel bloksgewijs gemoderniseerd, verduurzaamd en verfraaid. De woningen stammen uit het begin van de jaren zeventig en woonwensen zijn in de loop van de jaren veranderd en de eisen op het gebied van duurzaamheid en energiebeheer vragen ook om maatregelen. Momenteel zijn vier van de zes blokken opgeleverd en zijn we gestart met het vijfde blok.

Bij dit grote renovatieproject zijn we enkele jaren geleden een pilot gestart met het installeren van infrarood panelen in plafonds. Deze panelen vervangen de gasgestookte radiatoren in een woning. Op basis van de eerste positieve ervaringen zijn in de volgende fases van deze renovatie op meerdere plaatsen infrarood panelen geplaatst. Samen zijn we hard op weg naar een aardgasvrije toekomst!

De werkzaamheden aan blok 5 liggen mooi op schema. We hopen voor de bouwvak de aanbouwen waterdicht te hebben voor verdere opbouw na de vakantie. Ook worden in dit blok de woningen voorzien van zonnepanelen en infraroodpanelen.

Roval Aluminium maakte onlangs nog een promotiefilmpje van ons project aan de Zeeltstraat – Ruisvoornstraat. Als je het leuk vindt om eens te bekijken…

 

arrow