Projecten

hero-bg

Projecten

hero-bg
overlay

Nieuwbouw Voorstadhalte

Het prachtige nieuwbouw project Voorstadhalte in Mierlo-Hout komt langzaam uit de steigers. De verhuur is inmiddels gestart, vanaf 12 oktober staat de advertentie online op Wooniezie.

Woningzoekenden kunnen vanaf nu t/m 5 november reageren via www.wooniezie.nl

Als u vanaf het spoor het centrum van Mierlo-Hout inrijdt, kunt u de vorderingen van Voorstadhalte goed zien. De woningen liggen aan het spoor en de appartementen kijken grotendeels uit op de Hoofdstraat. Voorstadhalte bestaat uit 40 huurappartementen en 10 koopwoningen. Het bouwplan wordt gebouwd door de Van Busselgroep.

Het bouwproject is onderdeel van een groter plan om Mierlo-Hout een nieuw dorpshart te geven. Daarin werken Compaen, scholenkoepel QliQ en zorgorganisatie Savant nauw samen.

Zoals het er nu uitziet worden de 40 appartementen in het voorjaar van 2022 opgeleverd. Voor die tijd kunnen de eerste bewoners hun woningen al betrekken. Woningstichting Compaen gaat de appartementen verhuren. Een aantal appartementen is bestemd voor een deel van de huidige huurders van Savant Alphonsus. Zij gaan als eersten verhuizen, waarmee ze op het terrein van Alphonsus ruimte maken voor nieuwbouw. Naar verwachting gaan de Alphonsus-bewoners in het voorjaar van 2022 verhuizen naar de nieuwe appartementen van de Voorstadhalte.

arrow