Projecten

hero-bg

Projecten

hero-bg
overlay

Heeft u al gehoord van Hartje Stiphout?

Hartje Stiphout: u heeft er mogelijk het al één en ander al over gehoord of gelezen in de Lindenberg of het Eindhovens Dagblad?
Op dit moment zijn we in de laatste fase van het overleg met de diverse betrokken partijen. Hartje Stiphout belooft een erg mooi project te worden dat van toegevoegde waarde zal zijn voor het levendige centrum van Stiphout. Compaen gaat er 37 huurwoningen realiseren, waarvan het grootste gedeelte appartementen zijn. In de volgende Compas, die in december verschijnt, hopen we de eerste plaatjes te laten zien die een indruk geven van hoe het er allemaal gaat uitzien.

Het afgelopen jaar is er door Compaen en Grevelinck BV (vertegenwoordigd door Cedrus Vastgoed Ontwikkeling BV) hard gewerkt aan de eerste ideeën en schetsen van een nieuw stukje Stiphout: Hartje Stiphout.

De directe buren en direct omwonenden worden goed geïnformeerd en betrokken bij het initiatief Hartje Stiphout om samen tot een mooi plan te komen. Een plan waarmee Stiphout straks klaar is voor de toekomst en waar iedereen trots op is.

Heeft u als (directe) buur vragen? Neem hiervoor contact op met 088-2919612
Blijft u graag op de hoogte? Neem dan regelmatig een kijkje op de website www.hartjestiphout.nl

U hoort gauw meer van ons!

Team Hartje Stiphout
Grevelinck B.V.
Woningstichting Compaen

 

 

arrow