Projecten

Heb je al gehoord van Hartje Stiphout?

Hartje Stiphout: je hebt er mogelijk het al één en ander al over gehoord of gelezen in de Lindenberg of het Eindhovens Dagblad?
Op dit moment zijn we in de laatste fase van het overleg met de diverse betrokken partijen. Hartje Stiphout belooft een erg mooi project te worden dat van toegevoegde waarde zal zijn voor het levendige centrum van Stiphout. Compaen gaat er 37 huurwoningen realiseren, waarvan het grootste gedeelte appartementen zijn. Het Masterplan Hartje Stiphout is nog niet door de gemeente Helmond vastgesteld.

Bijzonder aan dit project is de bijdrage van een aantal jeugdige bewoners. Zij willen heel graag in Stiphout blijven wonen, maar geven in een manifest aan de gemeente aan dat dat bijna onmogelijk is in de huidige woningmarkt. Het liefst zouden ze ook kansen krijgen in het nieuwe bouwplan in hun dorp, zodat Stiphout ook in de toekomst jong en leefbaar blijft. Compaen ondersteunt de hartekreet van de jongeren en wil, samen met andere partners zoals de gemeente, kijken wat de mogelijkheden zijn.

De directe buren en direct omwonenden worden goed geïnformeerd en betrokken bij het initiatief Hartje Stiphout om samen tot een mooi plan te komen. Een plan waarmee Stiphout straks klaar is voor de toekomst en waar iedereen trots op is.

Heb je als (directe) buur vragen? Neem hiervoor contact op met 088-2919612
Blijf je graag op de hoogte? Neem dan regelmatig een kijkje op de website www.hartjestiphout.nl

Je hoort gauw meer van ons!

Team Hartje Stiphout
Grevelinck B.V.
Woningstichting Compaen

 

 

arrow