Projecten

hero-bg

Projecten

hero-bg
overlay

Heeft u al eens gehoord van Hartje Stiphout?

Hartje Stiphout: u heeft er mogelijk het al één en ander al over gehoord of gelezen in de Lindenberg of het Eindhovens Dagblad?

Het afgelopen jaar is er door Compaen en Grevelinck BV (vertegenwoordigd door Cedrus Vastgoed Ontwikkeling BV) hard gewerkt aan de eerste ideeën en schetsen van een nieuw stukje Stiphout: Hartje Stiphout.

Het verder uitwerken kunnen en willen we niet alleen. We willen Stiphoutenaren erbij betrekken om samen tot een mooi plan te komen. Een plan waarmee Stiphout straks klaar is voor de toekomst en waar iedereen trots op is.

De omgevingsdialoog en het participatietraject zijn opgestart om het komende halfjaar tot een goede gebiedsvisie voor Hartje Stiphout te komen. De directe buren en direct omwonenden willen we goed informeren en betrekken bij het initiatief Hartje Stiphout. Hiervoor zijn inmiddels een aantal activiteiten gepland: een online Hartje Stiphout informatiebijeenkomst en indien gewenst persoonlijke gesprekken.

Een paar weken geleden hebben de directe buren en direct omwonenden van Hartje Stiphout een brief in de bus gehad.
Deze brief was de uitnodiging voor de eerste online informatiebijeenkomst. Deze online Burenavond vindt plaats op 2 februari en is bedoeld om de omwonenden te informeren over hoe hartje Stiphout tot stand is gekomen, wat het initiatief precies inhoudt en wat er te verwachten is qua participatie, waar het Hartje precies is en wie team Hartje Stiphout is.

Wilt u als directe buur liever (ook) een persoonlijk gesprek? Dat kan!
In de tweede week van februari zijn twee momenten ingepland waarop u ‘in het echt’ of online een afspraak kunt inplannen. Hiervoor kunt u contact opnemen met 088-2919612.

Blijft u graag op de hoogte? Neem dan regelmatig een kijkje op de website www.hartjestiphout.nl

U hoort gauw meer van ons!

Team Hartje Stiphout
Grevelinck B.V.
Woningstichting Compaen

 

 

arrow