Projecten

hero-bg

Projecten

hero-bg
overlay

Energetische woningverbetering Kersenstraat e.o

Volgend jaar starten we met een groot woningverbeteringstraject in de omgeving van de Kersenstraat in Mierlo. In totaal 87 woningen worden gerenoveerd en verduurzaamd. Door de isolatie en de ventilatie van de woningen sterk te verbeteren, zullen de bewoners minder energie gaan verbruiken. Ook de plaatsing van zonnepanelen zal, mits daarvoor wordt gekozen, zorgen voor een ‘vriendelijkere’ energierekening.

Wij hebben BAM Wonen gevraagd om deze werkzaamheden uit te voeren. Alle werkzaamheden gaan door bij de 87 woningen als minimaal 70% van de huishoudens instemt. Deze 70% is behaald! De werkzaamheden worden uitgevoerd bij één leegstaande woning. Dat wordt dan de proefwoning.

Tijdens een inloopbijeenkomst die we samen met BAM organiseerden op 5 oktober jl. informeerden wij alle bewoners over de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Tegelijk is kennis gemaakt met het projectteam van BAM Wonen. Hier kun je een kijkje nemen in de brochure die is meegestuurd met de uitnodigingsbrief.

We realiseren ons dat sprake is van een forse ingreep in de woningen. Daarom hechten we ook veel waarde aan een goede communicatie. Alle bewoners zijn en worden persoonlijk en zo goed mogelijk voorgelicht. Heb je vragen? Trek aan de bel!

 

arrow