Projecten

hero-bg

Projecten

hero-bg
overlay

Wij verduurzamen in Mierlo 204 huurwoningen

We zijn gestart met een groot woningverbeteringstraject in de omgeving van de Kersenstraat en Lijndje in Mierlo. In totaal 204 woningen worden gerenoveerd en verduurzaamd. Door de isolatie en de ventilatie van de woningen sterk te verbeteren, zullen de bewoners minder energie gaan verbruiken. Ook de plaatsing van zonnepanelen zal, mits daarvoor wordt gekozen, zorgen voor een ‘vriendelijkere’ energierekening.

Wij hebben BAM Wonen gevraagd om deze werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden zijn eerst uitgevoerd bij één leegstaande woning: de proefwoning.

Waar veel bouw- en renovatietrajecten vertraagd worden, proberen wij, daar waar mogelijk, een tandje bij te schakelen. Zo willen we graag, direct na afloop van het groot woningverbeteringstraject in de omgeving van de Kersenstraat, doorgaan met eenzelfde traject in de omgeving van Lijndje en Saal, ook in Mierlo. Dit project staat in principe gepland voor begin volgend jaar, maar zowel aannemer BAM als wij staan al in de startblokken om direct door te gaan. Zodat de bewoners mogelijk deze winter al kunnen profiteren van een beter geïsoleerd huis en dus een lagere energierekening.

Hier kunt u een kijkje nemen in de brochure die is meegestuurd met de uitnodigingsbrief. We realiseren ons dat sprake is van een forse ingreep in de woningen. Daarom hechten we ook veel waarde aan een goede communicatie. Alle bewoners worden persoonlijk en steeds zo goed mogelijk voorgelicht. Wilt u vast kijken hoe het kan worden? Ga eens praten met mensen uit de Kersenstraat en omgeving. Zij weten er inmiddels alles van! En heeft u vragen? Trek aan de bel!

 

arrow