Projecten

Compaen en Van Grunsven bouwen 13 huurwoningen in Mierlo

Woningstichting Compaen en Bouwbedrijf Van Grunsven hebben op dinsdag 20 februari een belangrijke stap gezet in de realisatie van een nieuw bouwproject in Mierlo. De turnkey-aannemingsovereenkomst voor de bouw van 13 sociale huurwoningen in het nieuwbouwplan genaamd ‘t Landkaartje is getekend.

Over de woningen
De woningen zijn ideaal voor starters en kleine gezinnen en hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 79 m2. Elke woning beschikt over 2 slaapkamers en een handige berging in de tuin. De woningen hebben een landelijke uitstraling en verwijzen op eigentijdse wijze naar de boerderijen en schuren in de directe omgeving. Er worden aan de woningen veel natuurlijke materialen, zoals hout, gebruikt. De start bouw staat gepland in het tweede kwartaal van 2024.

Locatie
Het plan is gelegen in de nieuwe woonwijk Luchen in Mierlo. Op deze aantrekkelijke woonlocatie worden in totaal ca. 850 woningen gerealiseerd.

Te huur via Wooniezie
Woningzoekenden die geïnteresseerd zijn in het huren van een van deze sociale huurwoningen kunnen hun kans grijpen in eind 2024. Compaen biedt dan de woningen te huur aan via de website www.wooniezie.nl. Geïnteresseerden moeten, om in aanmerking te komen voor deze woningen, wel vooraf als woningzoekenden bij Wooniezie zijn ingeschreven.

Met de ondertekening van deze overeenkomst zetten Compaen en Van Grunsven een belangrijke stap richting de realisatie van betaalbare en aantrekkelijke woningen, waarmee ze tegemoetkomen aan de behoeften van starters en kleine gezinnen in de regio Mierlo.

arrow