Nieuws

Maatregelen corona: ons kantoor is gesloten voor bezoek

Door de nieuwe Corona-regels is ons kantoor in Mierlo-Hout gesloten voor bezoek zonder afspraak. Uiteraard doen wij er alles aan om onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan zoals u gewend bent.

Heeft u een afspraak en komt u naar kantoor, dan vragen wij u om zich te houden aan de volgende regels:

  • Heeft u klachten? Blijf thuis! En laat u testen.
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst.
  • Maak gebruik van een mondkapje. Indien u er geen heeft, vraag er gerust naar aan de balie.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Wij schudden geen handen.
  • Kom alleen of maximaal 2 personen naar de afspraak.

Reparatieverzoeken kunt u zoals altijd doen via 0492-579090 of per mail via info@compaen-wonen.nl. Iedereen werkt volgens de landelijke richtlijnen voor de bouw die aansluiten op de richtlijnen van het RIVM. Hierbij houden we rekening met uw veiligheid, die van onszelf en van onze onderhoudspartners. Bij reparatiewerkzaamheden wordt zoveel mogelijk de veilige afstand van 1,5 meter gehouden en dragen we een mondkapje indien gewenst. Heeft u klachten? Dan gaan we de woning niet binnen.

De maatregelen die wij nemen, gelden tot de richtlijnen van het RIVM worden versoepeld. Heeft u een vraag? Onze collega’s kunnen u vrijwel altijd ook telefonisch helpen. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur via 0492-579090. Voor spoedgevallen is dit nummer ook buiten kantooruren bereikbaar.

 

arrow