Nieuws

Huurders kunnen gebruik maken van waardebon om woning te isoleren

Afgelopen jaar kregen huurders in de gemeente Geldrop-Mierlo de mogelijkheid om kleine energiebesparende maatregelen te nemen met behulp van een waardebon ter waarde van zeventig euro. Deze zogenaamde landelijke RREW-regeling wordt verlengd.

Mensen wonend in een huurwoning in Geldrop-Mierlo kunnen nog steeds gebruik maken een waardebon om energiebesparende producten te kopen. Ook kleine maatregelen kunnen de rekening omlaag brengen.

Met de waardebon van zeventig euro kunnen huurders producten kopen die de woning beter isoleren. Met radiatorfolie zorgt u ervoor dat de warmte minder makkelijk ontsnapt en met tochtstrips zorgt u ervoor dat er minder koude lucht naar binnenkomt. Dit zijn kleine maatregelen, maar hebben wel degelijk impact op de energierekening.

Huurders ontvingen al eerder een waardebon in de brievenbus. Mensen die nog geen gebruik maakten van de bon kunnen dit nu alsnog doen. Op 4 oktober krijgen zij een herhaalbrief in de brievenbus, waarin zij nogmaals gewezen worden op de mogelijkheid. De bon kan verzilverd worden in de lokale bouwmarkt of via de website www.winstuitjewoning.nl/geldrop-mierlo/

 

 

arrow