Nieuws

Huurders gezocht voor fotoshoot!

Altijd al een carrière gewild als fotomodel? Maar nog nooit gelukt? Hier is je kans. Compaen is namelijk op zoek naar huurders die het leuk vinden om op de foto te gaan in hun eigen woonomgeving. Deze foto’s willen we gebruiken voor onze communicatie-uitingen (op papier en online). Bijvoorbeeld voor ons bewonersblad Compas, de website, social media, een banner of het jaarverslag.

Iedereen kan en mag meedoen! Woon je alleen, ben je getrouwd, wil je samen met je kinderen op de foto, ben je jong of oud? Het maakt allemaal niks uit!  Tijdens een gezellige fotoshoot worden de foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Er staat geen financiële vergoeding tegenover maar wat wél extra leuk is, de foto’s krijg je na afloop gratis toegestuurd!

Lijkt het je leuk? Meld je dan aan via communicatie@compaen-wonen.nl. En vergeet niet een leuke en recente foto van jezelf mee te sturen. En ken je andere huurders die het leuk vinden om hieraan mee te werken, wijs ze even op deze actie. Iedereen is welkom, de enige voorwaarde is dat je een huurder (of huisgenoot) bent van Compaen.

 

arrow