Nieuws

Hallo! Ken jij de Stichting ’n ouwe sok?

Stichting ‘n Ouwe Sok Helmond zamelt geld in om de 2.500 kinderen die in Helmond onder de armoedegrens wonen een onvergetelijk dag te bezorgen. Behalve geld zoeken ze ook aandacht. En dat samen met heel Helmond.

Volgend weekend wordt er een festival georganiseerd waar ze een wereld record willen verbreken. Op 2 en 3 april wordt er gestreden voor het wereldrecord Langste Waslijn met Sokken. In dit weekend wordt er niet alleen heel veel aandacht gevraagd voor kinderen die opgroeien in armoede, maar zullen er ook allerlei activiteiten worden georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen. Zo sluiten ze op zaterdagavond de veiling af, komen er workshops waar je aan mee kunt doen en kan je jezelf opgeven als hangteam. Ondertussen staat het podium vol met artiesten die volledig belangeloos de recordpoging omtoveren tot een waar festival.

Al het geld dat wordt opgehaald gaat voor 100% naar de kinderen onder de armoedegrens. De recordpoging wordt gefinancierd door tientallen sponsoren en vrijwilligers.

Vind je het leuk om hierover meer te horen of lezen? Check de website van ’n ouwe sok Helmond

arrow