Nieuws

Energetische woningverbetering Kersenstraat en omgeving

Volgend jaar starten we met een groot woningverbeteringstraject in de omgeving van de Kersenstraat in Mierlo. In totaal 87 woningen worden gerenoveerd en verduurzaamd. Door de isolatie en de ventilatie van de woningen sterk te verbeteren, zullen de bewoners minder energie gaan verbruiken. Ook de plaatsing van zonnepanelen zal, mits daarvoor wordt gekozen, zorgen voor een ‘vriendelijkere’ energierekening.

Wij hebben BAM Wonen gevraagd om deze werkzaamheden uit te voeren. Alle werkzaamheden gaan door bij de 87 woningen als minimaal 70% van de huishoudens instemt. Deze 70% is behaald! Eind 2021 worden de werkzaamheden uitgevoerd bij één leegstaande woning. Dat wordt dan de proefwoning. Interesse om de brochure eens in te kijken? Kijk eens verder onder de knop projecten.

We realiseren ons dat sprake is van een forse ingreep in de woningen. Daarom hechten we ook veel waarde aan een goede communicatie. Alle bewoners zijn en worden persoonlijk en zo goed mogelijk voorgelicht. Heeft u vragen? Trek aan de bel!

arrow