Duurzaamheidsprojecten

hero-bg

Vertel 's

hero-bg
overlay

ZONNEPANELEN

In het kader van onze duurzaamheidsambitie hebben wij in 2018 in totaal 900 zonnepanelenpakketten aangeschaft bestaande uit acht zonnepanelen. We streven ernaar de pakketten binnen 3 jaar te plaatsen op onze huurwoningen. In verband met corona zijn we er nét niet in geslaagd om op een kwart van onze woningen zonnepanelen te plaatsen wat we in 2020 voor ogen hadden. Dat aantal zal in de eerste maanden van 2021 alsnog bereikt worden. Ook daarna gaan we door met projecten rondom de plaatsing van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn beter voor het milieu omdat er minder fossiele brandstoffen nodig zijn. En u bespaart op uw energielasten.

Komt iedereen in aanmerking voor zonnepanelen?

Nee, helaas niet. Compaen geeft op basis van haar vastgoedstrategie geschikte (groepen van) woningen door aan Re-source, de installateur waarmee wij samenwerken. Na een globale check door de installateur of op de meeste woningen de acht zonnepanelen passen, worden de bewoners aangeschreven. Zodra u deze brief ontvangt en u heeft interesse, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken.

Meer informatie?

Bent u benieuwd hoe het verder in zijn werk gaat nadat u een vrijblijvende afspraak heeft gemaakt? Bekijk dan deze infographic. Tijdens de afspraak in uw woning bekijkt de installateur of het daadwerkelijk mogelijk is de zonnepanelen te plaatsen en bespreekt hij met u of u definitief mee wil doen. U tekent dan tijdens het bezoek samen met de installateur de schriftelijk vastgelegde afspraken. Zodra de installateur bij u daadwerkelijk de zonnepanelen heeft geplaatst en de installatie aan u heeft opgeleverd, betaalt u een vergoeding van € 15 per maand via de servicekosten.

Heeft u nog geen brief van Compaen ontvangen of weet u bij voorbaat al dat het pakket van de acht zonnepanelen niet op uw woning past, dan kunt u natuurlijk overwegen om zelf zonnepanelen aan te (laten) brengen. Indien u hiertoe besluit, vraag dit dan wel schriftelijk aan bij Compaen. U krijgt dan schriftelijk bericht van ons onder welke voorwaarden wij u toestemming verlenen.

arrow