Duurzaamheidsprojecten

hero-bg

Vertel 's

hero-bg
overlay

Zonnepanelen

In het kader van onze duurzaamheidsambitie zijn wij in 2018 gestart met het plaatsen van zonnepanelen op de daken van onze woningen. We zijn al ruimschoots de 1000e woning gepasseerd die we voorzien hebben van zonnepanelen. Daarmee is al meer dan een derde deel van ons woningbezit voorzien van deze vorm van energiebesparing.

Gebleken is dat veel huurders hier enthousiast over zijn. En het is de bedoeling dat de komende jaren zoveel mogelijk geschikte daken zonnepanelen krijgen als de huurder dat ook graag wil. Zonnepanelen zijn beter voor het milieu omdat er minder fossiele brandstoffen nodig zijn. En u bespaart op uw energielasten.

Komt iedereen in aanmerking voor zonnepanelen?
Nee, helaas niet. Compaen geeft op basis van haar vastgoedstrategie geschikte (groepen van) woningen door aan Re-source, de installateur waarmee wij samenwerken. Na een globale check door de installateur of op de meeste woningen de acht zonnepanelen passen, worden de bewoners aangeschreven. Zodra u deze brief ontvangt en u heeft interesse, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken.

Meer informatie?
Bent u benieuwd hoe het verder in zijn werk gaat nadat u een vrijblijvende afspraak heeft gemaakt? Bekijk dan deze infographic. Tijdens de afspraak in uw woning bekijkt de installateur of het daadwerkelijk mogelijk is de zonnepanelen te plaatsen en bespreekt hij met u of u definitief mee wil doen. U tekent dan tijdens het bezoek samen met de installateur de schriftelijk vastgelegde afspraken. Zodra de installateur bij u daadwerkelijk de zonnepanelen heeft geplaatst en de installatie aan u heeft opgeleverd, betaalt u een vergoeding van € 15 per maand via de servicekosten.

Heeft u nog geen brief van Compaen ontvangen of weet u bij voorbaat al dat het pakket van de acht zonnepanelen niet op uw woning past, dan kunt u natuurlijk overwegen om zelf zonnepanelen aan te (laten) brengen. Heeft u interesse, neem dan contact op met ons via 0492-579090 of via info@compaen-wonen.nl. U krijgt dan schriftelijk bericht van ons onder welke voorwaarden wij u toestemming verlenen.

Zonnepanelen kantoor 
Ook op het dak van ons kantoor hebben wij zonnepanelen gelegd. We hebben het leggen van de panelen gecombineerd met het vervangen van de dakbedekking die voor 2021 gepland stond. In totaal zijn er 172 panelen geïnstalleerd!

 

arrow