Nieuws

Conditiemetingen in Mierlo-Hout, Mierlo, Stiphout en Brouwhuis

In 2023 zijn we gestart met de zogenaamde conditiemetingen in Mierlo-Hout, Mierlo, Stiphout en Brouwhuis! Deze inspecties zijn gericht op het buitenonderhoud van onze woningen, waarbij we de conditie van de woningen grondig bekijken. Met de resultaten van deze metingen krijgen we inzicht waar we het beste kunnen investeren om onze woningen in optimale staat te houden.

Wat houdt een conditiemeting in?
Het onderhouden van onze huurwoningen is van groot belang gedurende hun levensduur. Om dit op de juiste manier te doen, moeten we weten welke werkzaamheden op korte en lange termijn nodig zijn. De conditiemetingen brengen de technische staat van alle woningen in kaart, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden.

Planning en doel
Van januari tot en met juni worden de conditiemetingen in Mierlo-Hout, Mierlo, Stiphout en Brouwhuis uitgevoerd, en ons doel is om binnen 4 jaar ons volledige woningbestand op hun conditie te meten.

Onderzoek door Raderadvies
Voor deze belangrijke taak hebben wij Raderadvies uit Vught ingeschakeld. Vanaf januari tot en met juni 2024 bekijken zij onze woningen in Mierlo-Hout, Mierlo, Stiphout en Brouwhuis voor onderzoek aan de buitenzijde. De focus van de onderzoeken ligt voornamelijk aan de buitenkant van de woningen. De inspecteurs zullen onder andere over je schutting kijken, de voordeur van dichtbij beoordelen en foto’s nemen van de huidige situatie. In sommige gevallen kan het voorkomen dat ze aanbellen om de achtergevel of berging in je tuin te bekijken, zodat ze ook de achterkant van de woning kunnen beoordelen. Bij appartementen geldt dit voor de algemene ruimtes. De inspecteur zal altijd vragen of het uitkomt om op dat moment te worden ontvangen. De onderzoeken worden overdag uitgevoerd om de inspectie grondig en nauwkeurig te laten verlopen. We kunnen helaas niet exact aangeven wanneer en waar ze precies aan het werk zijn.

Herkenning van inspecteurs
De inspecteurs van Raderadvies dragen bedrijfskleding en kunnen zich altijd legitimeren met een pas van Raderadvies, waarop het logo van het bedrijf staat vermeld. Mocht je twijfelen, vraag dan gerust om een legitimatiebewijs of neem contact op met onze klantenservice. Alle inspecteurs hebben ook een brief bij zich waarin staat dat ze namens Raderadvies werken en inspecteren in opdracht van Compaen.

Wat verwachten we van jou?
Je hoeft niet thuis te blijven voor de inspecties, omdat de inspecteurs niet in je woning hoeven te zijn. De achterzijde van de woningen wordt steekproefsgewijs geïnspecteerd. Als jouw woning wordt bezocht, kan de inspecteur dus toestemming vragen om de achterzijde van je woning te bekijken.

Heb je vragen of reparatieverzoeken?
Voor vragen over de conditiemetingen, kun je terecht bij onze klantenservice via telefoonnummer 0492 57 90 90 of door te mailen naar info@compaen-wonen.nl. Voor vragen of reparatieverzoeken met betrekking tot je woning staan wij uiteraard ook voor je klaar.

arrow