Nieuws

Compaen scoort een 8,2 voor algemene tevredenheid

We zijn apetrots op de resultaten! Compaen scoort maar liefst een 8,2 voor algemene tevredenheid onder onze huurders. Complimenten aan iedereen, want dit hebben wij samen voor elkaar gekregen. Om inzicht te krijgen in de tevredenheid, wensen en behoeften van onze klant, hebben we onlangs een onderzoeksbureau uit Eindhoven gevraagd om een communicatieonderzoek te houden onder onze huurders. Naast het prachtige cijfer voor de algemene tevredenheid, hebben we ook inzicht gekregen in wat goed gaat en wat beter kan.

Waarom doen we dit?
De afgelopen jaren zijn we binnen Compaen gegroeid en ontwikkeld. Sinds corona is de dienstverlening veranderd. Wij willen graag dichtbij de huurder (blijven) staan, nu én in de toekomst. Daarom waren we benieuwd hoe onze huurders op dit moment de dienstverlening en communicatie ervaren. Wat vinden ze goed gaan en wat kan beter? Daarop willen we onze communicatiestrategie en dienstverlening laten aansluiten.

Samenvatting resultaten onderzoek
De algemene tevredenheid is dus een 8,2! Kijk hier voor de resultaten en het volledige onderzoeksrapport.

Aan alle huurders die hebben deelgenomen aan de enquête hartelijk dank voor uw medewerking! Wij zijn enorm trots op uw waardering! Als dank voor het invullen van de vragenlijst kon u een waardebon winnen. Deze worden na de zomervakantie uitgereikt.

arrow