Nieuws

Compaen introduceert de Straatbus

Vanaf 9 november wordt deze bus ingezet voor straatgesprekken en contacten met huurders in de wijken waar Compaen actief is.

Eén van de onderhoudsbussen heeft een nieuwe bestemming gekregen en wordt ingezet als straatbus. Met deze bus gaan wij de wijken in om het gesprek met bewoners aan te gaan. Een uniek en herkenbaar aanspreekpunt en voor bewoners een leuke en eenvoudige manier om in contact te komen met medewerkers van Compaen. Bijvoorbeeld bij een onderhouds- of nieuwbouwproject, een activiteit of zomaar voor een praatje. De straatbus heeft een opvallend uiterlijk gekregen en past bij de strategie van Compaen om dicht bij de bewoners te blijven staan.

Joost Lobée: “Het belang van verbinding tussen mensen is alleen maar toegenomen in de coronatijd. Een steuntje in de rug is belangrijk, net als het laten zien dat we er voor de bewoners zijn. We zijn er trots op dat we vanaf 9 november gaan rijden met de straatbus, een idee van onze collega’s wat we gezamenlijk hebben bedacht en uitgevoerd.”

De straatbus is op 9 november gepresenteerd tijdens de belanghoudersbijeenkomst van Compaen over de thema’s Wonen en Leefbaarheid waarbij (kwetsbare) bewoners, woningzoekenden, hulpverleners en andere belanghebbenden in een fictieve straatvergadering met elkaar in gesprek  gingen. Een geslaagde bijeenkomst!

arrow