Nieuws

Aanpak van warmteproblemen bij warmtepanelen

Compaen is bekend met enkele uitdagingen voor de werking van warmtepanelen in woningen in de Ruisvoornstraat en Zeeltstraat. We zijn momenteel actief bezig met het aanpakken van de gemelde warmteproblemen, want het comfort in onze huurwoningen en voor bewoners staat centraal voor Compaen.

Onderzoek naar oorzaken
Het vaststellen van de exacte oorzaak van de warmteproblemen blijkt een complexe zaak te zijn. Compaen voert grondig onderzoek uit en monitort de warmtepanelen nauwlettend. We begrijpen dat sommige bewoners toch flink ongemak ervaren door onvoldoende warmte in hun woningen. Dit vinden we ontzettend vervelend en heeft absoluut onze aandacht.

Tijdelijke oplossingen
Omdat het tijd kost om de precieze aard van de problemen te achterhalen, zoeken we samen met betreffende bewoners naar tijdelijke oplossingen om direct verlichting te bieden voor hen die te maken hebben met koude problemen. Deze maatregelen zijn bedoeld als tijdelijke oplossing terwijl we werken naar een permanente oplossing.

Uitdagingen en inspanningen
We begrijpen dat de complexiteit van de situatie enige tijd in beslag kan nemen om volledig op te lossen. We zetten echter alle zeilen bij om een grondige analyse uit te voeren en passende maatregelen te treffen.

arrow