Nieuws

Medewerker Klantcontactcentrum (KCC) (24 uur)

Woningstichting Compaen, een woningcorporatie in Helmond die de laatste jaren steevast hoort bij de beste corporaties van Nederland op het gebied van klantgerichtheid en duurzaamheid is op zoek naar een

Medewerker Klantcontactcentrum (KCC) (24 uur)

Ben jij iemand die goed luistert en de vraag achter de vraag kan vinden? Ben jij iemand die graag in een klein maar hecht team werkt aan een nog betere dienstverlening? Denk jij in oplossingen en voel je je verantwoordelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn de taken?
Je beantwoordt vragen van huurders of potentiële huurders. Je kan daarbij denken aan het beantwoorden van de telefoon of het te woord staan van mensen aan de balie. Daarnaast behoren ook taken als bijvoorbeeld het maken van bonnen voor aannemers, het inscannen van dossiers, het verwerken van de post, (zowel digitaal als op papier) en het ontvangen van bezoekers bij deze functie. Op het KCC krijg je ook te maken met administratieve werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het verwerken van aanvragen voor Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV’s). 

Wat vragen we?
Je luistert goed en vraagt door. Dat doe je omdat je mensen aan de telefoon of aan de balie zo goed mogelijk wilt helpen. Je bent klantgericht, maar als iets echt niet kan dan zeg je dat ook. De werkdruk op het KCC kent pieken en dalen: daar weet jij mee om te gaan. We zoeken een echte aanpakker die het leuk vindt om ergens in te duiken. Je neemt je verantwoordelijkheid en vindt het fijn om vanuit vertrouwen te werken. Wie je bent, collegialiteit, lef hebben en het belangrijk vinden om samen dingen te doen, daar gaat het ons om! 

Wat bieden wij?
Een leuke functie bij het Klantcontactcentrum van Compaen met leuke collega’s. Het KCC bestaat met jou erbij uit 4 personen. De functie waarderen we in schaal E. Heb je nog niet eerder bij een woningcorporatie gewerkt dan ligt het salaris tussen € 2628 en € 3127 per maand op basis van 36 uur. Dat is exclusief vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Verder bieden wij ruimte om jezelf te ontwikkelen en je hebt de mogelijkheid om een aantal uren thuis te werken. Daarvoor krijg je onder andere de beschikking over een laptop en telefoon.

Met je collega’s stem je werktijden af. Daarbij is het belangrijk dat ons KCC tijdens openingstijden zodanig bemenst is dat bewoners snel en goed geholpen worden. Voor meer informatie over bijvoorbeeld onze openingstijden kan je terecht op de website: www.compaen-wonen.nl.

Je kan ook bellen of mailen voor meer informatie naar Jaleesa Muis, senior medewerkster KCC. Je bereikt haar via (0492) 57 90 90 of info@compaen-wonen.nl. Via dat e-mailadres kan je ook je interesse in de vacature laten weten. Je kan tot en met vrijdag 6 januari reageren. Op vrijdag 13 januari staat de eerste gespreksronde gepland. Op vrijdag 20 januari willen we met geschikte kandidaten een tweede gesprek houden en op woensdag 25 januari 2023 willen we graag tijdens een meewerkmiddag beter kennis maken.  

Woningstichting Compaen
Voldoende goede en betaalbare woningen voor bewoners in een prettige buurt! Dat is al meer dan 100 jaar waar we aan werken bij Woningstichting Compaen in Helmond. Compaen is een klantgerichte organisatie die actief is in de gemeente Helmond in de wijken, Mierlo-hout, Stiphout, Brouwhuis en Brandevoort, en in de gemeente Geldrop-Mierlo en wel in Mierlo. Compaen heeft ongeveer 3500 woningen in haar bezit, is een sociale volkshuisvester en heeft een kantoor aan de Houtsestraat in Helmond.

Met 26 enthousiaste, betrokken en zelfredzame medewerkers werken we dagelijks aan ‘gewoon fijn wonen’. Dit doen we met zorg voor onze woningen en diensten met focus op een inclusieve samenleving, betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid. Compaen is een goed georganiseerd bedrijf, overzichtelijk met korte lijnen en het staat dicht bij haar kerntaak, waardoor huurders en klanten op een professionele en efficiënte manier bediend worden. Een club met familiegevoel, waar mensen werken met veel afwisseling en betrokkenheid.

arrow