Nieuws

12 appartementen voor jongeren in Stiphout: reageer vóór 1 oktober

Begin november van dit jaar worden de 12 appartementen aan de Van der Weidenstraat opgeleverd. De appartementen zijn bestemd voor jongeren onder de 23 jaar. Jongeren die al woonachtig zijn in de wijk Stiphout krijgen voorrang op andere kandidaten. Omdat het een nieuwbouwcomplex is, wordt er géén voorrang verleend aan urgente kandidaten.

Omdat wij ook in de toekomst graag willen dat de appartementen voor jongeren bestemd blijven, wordt een huurcontract afgesloten voor maximaal 5 jaar. Dat betekent dus dat je binnen 5 jaar zelf andere woonruimte dient te vinden. Om je in je zoektocht naar een andere woning te ondersteunen, komt je huidige inschrijving bij Wooniezie niet te vervallen als je een appartement in de Van der Weidenstraat gaat huren. Je behoudt dus je opgebouwde inschrijfduur.

Aangezien het gehele appartementencomplex gasloos is en voorzien is van zonnepanelen, is het zeer energiezuinig. De appartementen bevinden zich op de begane grond, 1e en 2e etage en hebben een gezamenlijke fietsenberging en een gezamenlijke tuin. Elk appartement heeft een keukenblok dat voorzien is van een elektrische kookplaat en afzuigkap. De servicekosten voor deze keukenapparatuur bedraagt € 9,10 per maand en is opgenomen in de maandelijkse servicekosten.

In verband met de bouwwerkzaamheden is bezichtiging om veiligheidsredenen op dit moment niet mogelijk. Je zult dus moeten beslissen op basis van de woningplattegronden. Voor de toekomstige huurders wordt kort voor de oplevering een modelwoning beschikbaar gesteld om een indruk te krijgen.

Belangstellenden onder de 23 jaar kunnen reageren tot 1 oktober a.s. via www.wooniezie.nl

arrow