Nieuws

hero-bg

Nieuws

hero-bg
overlay

Vacature Projectontwikkelaar

Voldoende goede en betaalbare woningen voor onze klanten in een prettige buurt! Dat is al meer dan 100 jaar de bedoeling van Woningstichting Compaen in Helmond. Compaen is een klantgerichte organisatie die actief is in de gemeente Helmond in de wijken:  Mierlo-Hout, Stiphout, Brouwhuis en Brandevoort, en in de gemeente Geldrop-Mierlo en wel in Mierlo. Compaen heeft ongeveer 3500 woningen in haar bezit, is een sociale volkshuisvester en heeft een kantoor aan de Houtsestraat in Helmond.
Met 24 enthousiaste, betrokken en zelfredzame medewerkers wordt ingespeeld op de wensen van de huurders. Dit geldt voor het woningaanbod en de diensten met focus op een inclusieve samenleving, betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid. Compaen is een goed georganiseerd bedrijf, overzichtelijk met korte lijnen en het staat dicht bij haar kerntaak, waardoor huurders en klanten op een professionele en efficiënte manier bediend worden. Een club met familiegevoel, waar mensen werken met veel afwisseling en veel betrokkenheid.

FUNCTIE | PROJECTONTWIKKELAAR
We zoeken een projectontwikkelaar. In deze functie maak je deel uit van de afdeling bedrijfsvoering en strategie en ressorteer je rechtstreeks onder de manager bedrijfsvoering en strategie.
De functie is gericht op de voorbereiding en coördinatie van nieuwbouwprojecten en daarnaast ben je een belangrijke sparringpartner voor je collega projectleider verduurzaming en werk je nauw samen met de projectleider vastgoed en de assetmanager.

PROFIEL | AFWISSELEND PAKKET ROND HET THEMA PROJECTONTWIKKELING
De projectontwikkelaar brengt nieuwbouwprojecten van initiatief naar realisatiefase. Een afwisselend pakket rond het thema projectontwikkeling met voor de komende vijf jaar een opgave van circa 300 woningen.
In deze rol ben jij specialist op het gebied van nieuwbouw en transformatie. Je hebt kennis van en affiniteit met conceptueel en industrieel bouwen en weet hoe je dit moet inkopen. Je kent de ins en outs op het gebied van projectontwikkeling, weet het spel te spelen met architecten, aannemers, gemeenten, stakeholders en bewoners en bent je bewust van wat ons daarbij onderscheidt van de commerciële projectontwikkelaars. Projectcalculaties, subsidiemogelijkheden, aanbestedingsrichtlijnen, financiële ratio’s en financiële risico’s, je bent allround en je bent kundig om op elk gebied input te leveren.
Als sparringpartner voor de projectleider vastgoed ben je medeverantwoordelijk voor het proces van uitvoering, oplevering, nazorg en overdracht aan de beheersorganisatie. Als sparringpartner voor de projectleider verduurzaming ben je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen en renoveren en de energietransitie.
Je bent ook een belangrijke sparringpartner van het MT en de assetmanager bij de vertaling van de portefeuillestrategie naar concrete plannen. Je weet de brug te slaan tussen de afdelingen en teams en gaat daarbij een sturende rol niet uit de weg als het gaat om het doorvoeren van veranderingen.
De initiatieffase van projectontwikkeling vraagt veel van je creativiteit, vasthoudendheid en communicatieve vaardigheden. Je kunt goed luisteren, bent doortastend en gezond kritisch.
Je houdt van samenwerking en autonomie. Betrokkenheid is een groot goed, verantwoordelijkheid essentieel. Je bent klantgericht en procesmatig. Je past in een organisatie van deze omvang.
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, een bouwtechnische opleiding gehad, aangevuld met een opleiding projectmanagement en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

AANBOD | MOOIE ROL MET VEEL DIVERSITEIT
Een mooie rol met veel verantwoordelijkheid en diversiteit binnen een enthousiast, betrokken en no-nonsens team van medewerkers met korte lijnen waardoor je handig en effectief kunt werken. Ruimte voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden en mogelijkheden om deels thuis te werken. De functie is 24 tot 36 uur per week en wordt gewaardeerd binnen schaal J van de cao Woondiensten. De aanstelling is voor een jaar met de intentie dit om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

GEÏNTERESSEERD | BEN JIJ DE PROJECTONTWIKKELAAR DIE WIJ ZOEKEN?
De werving en selectie wordt exclusief verzorgd door Vastgoed-talent. Stuur jouw curriculum vitae en motivatie naar info@vastgoed-talent.nl Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Peet Manders (Manager bedrijfsvoering & strategie) via 0492–579090. Voor alle overige informatie neem contact op met Roy Brugmans (Consultant Vastgoed-talent) via 088–5550999.

arrow