Nieuws

hero-bg

Nieuws

hero-bg
overlay

Vacature communicatie adviseur

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Communicatie adviseur (24-36 uur)

 

Voldoende goede en betaalbare woningen voor bewoners in een prettige buurt! Dat is al meer dan 100 jaar de bedoeling van Woningstichting Compaen in Helmond. Compaen is een klantgerichte organisatie die actief is in de gemeente Helmond in de wijken: Mierlo-hout, Stiphout, Brouwhuis en Brandevoort, en in de gemeente Geldrop-Mierlo en wel in Mierlo. Compaen heeft ongeveer 3500 woningen in haar bezit, is een sociale volkshuisvester en heeft een kantoor aan de Houtsestraat in Helmond.

Met 24 enthousiaste, betrokken en zelfredzame medewerkers wordt ingespeeld op de wensen van de huurders. Dit geldt voor het woningaanbod en de diensten met focus op een inclusieve samenleving, betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid. Compaen is een goed georganiseerd bedrijf, overzichtelijk met korte lijnen en het staat dicht bij haar kerntaak, waardoor huurders en klanten op een professionele en efficiënte manier bediend worden. Een club met familiegevoel, waar mensen werken met veel afwisseling en veel betrokkenheid.

FUNCTIE | Communicatie adviseur
We zoeken een communicatie adviseur die ons communicatiebeleid verder ontwikkelt, uitvoert, evalueert en bijstelt. En daarmee een bijdrage levert aan goede, heldere en tijdige communicatie met onze bewoners en onze andere stakeholders. De adviseur wordt in de uitvoering ondersteunt door de directiesecretaresse die in haar functie de rol van communicatie ondersteuner heeft.

PROFIEL | AFWISSELEND PAKKET ROND COMMUNICATIE
Als communicatie adviseur zorg je voor heldere boodschappen zowel extern als intern. Compaen heeft in 2021 een communicatiestrategie op laten stellen. Hier ga je uitvoering aan geven samen met de communicatie ondersteuner. Maar je gaat ook op een aantal vlakken het beleid opstellen. Voor 2022 willen we bijvoorbeeld aan de slag met onze huisstijl. Je adviseert hierover het MT. Joost Lobée onze directeur-bestuurder, is je leidinggevende. In de praktijk zal je vaak aangestuurd worden door Desiree Bastin, manager wonen en vastgoed.

Je kan goed luisteren en je weet helder het standpunt van Compaen te verwoorden. Je komt je afspraken na en bent een goede planner. Je werkt nauw samen met de directiesecretaresse, de verhuurmakelaars en de projectleiders.

Je houdt van samenwerking, autonomie en staat stevig in je schoenen. Betrokkenheid is een groot goed, verantwoordelijkheid essentieel. Je bent klantgericht en gewend procesmatig te werken. Je past in een organisatie van deze omvang.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en 3-5 jaar werkervaring als communicatie adviseur. Onze functie is de volgende stap in je carrière.

AANBOD | MOOIE ROL MET VEEL DIVERSITEIT
Een mooie rol met veel verantwoordelijkheid en diversiteit binnen een enthousiast, betrokken en no-nonsens team van medewerkers met korte lijnen waardoor je handig en effectief kunt werken. Ruimte voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden en mogelijkheden om deels thuis te werken. De functie is 24 tot 36 uur per week en is gewaardeerd binnen schaal I van de cao Woondiensten. De aanstelling is voor een jaar met de intentie dit om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

GEÏNTERESSEERD | BEN JIJ DE COMMUNICATIE ADVISEUR DIE WIJ ZOEKEN?
Dan zien wij graag uiterlijk 9 januari 2022 jouw reactie tegemoet. Dat kan door je cv en motivatiebrief te mailen naar d.bastin@compaen-wonen.nl. Inhoudelijke vragen of opmerkingen kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Desiree Bastin. Natuurlijk is Desiree bereikbaar voor nadere informatie (06 – 825 625 85).

arrow