Projecten

hero-bg

Projecten

hero-bg
overlay

De Waag in Mierlo – locatie oude brandweerkazerne

Het is zover! Er is groen licht voor de bouw van twintig appartementen op de plaats van de oude brandweerkazerne aan De Waag in Mierlo. Om te starten met de nieuwbouw, staan we in de startblokken. We willen maar wat graag beginnen met het omtoveren van een plek in Mierlo die al vele jaren leeg staat. Het gaat om appartementen die geschikt zijn voor zowel de jongere als oudere doelgroep.

Op dit moment zijn er nog enkele bezwaren. Deze zijn met name gericht tegen de inrichting van de openbare ruimte en de parkeervoorzieningen. We hopen en vertrouwen erop dat de gemeente hier snel tot een oplossing komt, zodat we een thuis kunnen bieden aan mensen die al heel lang wachten op een mooi appartement in het kersendorp.

Bijzonder aan dit project is dat de appartementen die hier gerealiseerd worden op een modulaire manier en dus meer volgens een vaste standaard gebouwd worden, de zogenaamde WoonST woning. Lees hierover meer verderop onder de knop ‘projecten’. Aan de uitstraling en aan het comfort van deze woningen zijn geen concessies gedaan. Voor Compaen is het het eerste project dat via deze methode gerealiseerd wordt.

arrow