OrganisatieWoningstichting Compaen is een klantgerichte organisatie die actief is in de gemeente Helmond in de wijken Mierlo-Hout, Stiphout, Brouwhuis en Brandevoort en in de gemeente Geldrop-Mierlo en wel in Mierlo. Compaen heeft circa 3.500 woningen in haar bezit.

Met ruim 25 enthousiaste en betrokken medewerkers streven wij ernaar, samen met onze samenwerkingspartners, om zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van onze huurders. Dit geldt voor ons woningaanbod maar ook voor onze diensten. Compaen is een goed georganiseerd bedrijf met korte lijnen en staat dicht bij haar kerntaak waardoor huurders en klanten op een professionele en efficiënte manier geholpen kunnen worden. We staan voor gewoon fijn wonen!

Onze cultuur is ons succes!
We werken dagelijks met veel plezier voor en met onze huurders en relaties. Het onderlinge contact tussen collega’s is open en direct. Wie werkt bij Compaen weet: wij zijn persoonlijk, transparant en betrokken!

Compaen is een maatschappelijke onderneming. Daar werken wij allemaal direct of indirect aan mee en krijgen we de kans om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. We werken hard aan leefbaarheid en duurzaamheid. Dus aan een fijn en betaalbaar thuis voor onze huurders.

Vacatures

Bekijk hier of er vacatures zijn bij Compaen.

arrow